Despre noi

LIVOLSI G. – avocat. Aceasta este cartea de vizita a sufletului grupului de firme IMO LIVOLSI INTERNATIONAL - BELGIA, cunoscuta pe piata europeana imobiliara si de constructii inca din anii ’80.

Societatea LGIMOBILIARE, fondata in 2008 pe piata din Romania aduce un suflu nou in domeniul imobiliar. Profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea, flexibilitatea, imbinate cu un mod nou de abordare a pietii imobiliare, ne fac sa fim o firma orientata spre client. Serviciile oferite si mai ales seriozitatea cu care ne tratam clientii sunt atribute principale ale cartii noastre de vizita.

O vizita la noi inseamna o problema rezolvata. Fie ca aveti nevoie de un cumparator pentru proprietatea dumneavoastra  sau cautati un spatiu de locuit, de servicii sau un teren, specialistii nostri va stau la dispozitie cu profesionalism si competenta.

Partenerul nostru in domeniul constructiilor este  MEGA CON GRUP , cu santiere in toata Europa. Veti reusi nu doar sa finalizati o tranzactie, noi il putem continua cu un proiect si cu finalizarea constructiei casei pe care o visati.

Echipa noastra va va ajuta sa cunoasteti preturile, caracteristicile, avantajele si eventualele oportunitati si situatii deosebite in piata imobiliara.

Noi prospectam piata, facem contactele, obtinem toate informatiile, pregatim actele si va dam siguranta unei afaceri bine incheiate.

LGI IMOBILIARE ofera clientilor sai urmatoarele servicii :

-consultanta in domeniul imobiliar

-consultanta in domeniul investitiilor

-evaluari proprietati imobiliare

-studii de piata

-consultanta finaciara referitor la imprumuturi bancare si costuri notariale tranzactii

-intermedierea tranzactiilor de vanzare si inchiriere pentru case, apartamente, terenuri, spatii de birouri, comerciale si rezidentiale

-acte in regim de urgenta

SUNTETI LA NOI ! PROBLEMELE DVS SUNT REZOLVATE !

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.