Inregistrare proprietate

       Doriti sa vindeti sau sa inchiriati o proprietate direct dvs ?

 

Persoane fizice

 

Va oferim posibilitatea publicarii unui anunt cu pozele imobilului pe care doriti sa-l vindeti sau inchiriati.

Anuntul si fotografiile vor fi postate pe prima pagina si va aparea doar numarul dvs de telefon. Tranzactia se va efectua de catre client direct cu dvs.

Costul aparitiei este de 15 EURO/luna.

         In maxim 24 de ore anunturile dvs. sunt postate pe site, dupa ce vor fi validate de catre operatorii nostri.

 

Agentii imobiliare

 

Oferta noastra se adreseaza agentiilor imobiliare care doresc sa foloseasca Internetul pentru promovarea tranzactiilor imobiliare si pentru promovarea firmei.

Oferim facilitati special create pentru agentii imobiliare: postarea unui numar nelimitat de anunturi cu fotografii publicate direct de agentie, servicii de administrare pentru anunturi, sistem de promovare a imaginii agentiei, etc.

Contactarea agentiilor se va face de catre clienti direct de pe site (va aparea doar numarul de telefon si datele de contact ale agentiei dvs).

Costul aparitiei este de 15 EURO/luna – pentru fiecare proprietate.

 

Pentru a beneficia de oferta noastra, va rugam sa completati urmatorul formular :

 

Nume:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Tip proprietate:
Pret (EURO):
Descriere:

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.