Servicii

SERVICII PRIN AGENTIA IMOBILIARA

Aveti o proprietate de vanzare ? Lasati un mesaj sau sunati la sediul nostru si in cel mai scurt timp unul dintre agentii nostri imobiliari se va deplasa la dvs, va face inspectia imobilului, va intocmi formularele si veti avea acces la baza noastra de clienti. In noi aveti un prieten si un profesionist care va va asista pe toata durata tranzactiei pana la incheierea vanzarii.

DORITI SA VINDETI DIRECT DVS PROPRIETATEA ?

Va oferim posibilitatea de a publica direct dvs. anuntul pe prima noastra pagina. Anuntul va contine fotografia imobilului si numarul dvs de telefon. Cumparatorii vor suna si vor negocia direct cu dvs. Costul aparitiei este de 15 EURO (+TVA)/luna.  

 

LGIIMOBILIARE  VA OFERA URMATOARELE SERVICII :

- Consultanta imobiliara

- Asistenta pentru investitii

- Intermedieri in tranzactii (vanzari-cumparari-inchirieri) imobiliare

- Promovare imobiliara

- Evaluarea proprietatilor

- Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor

 

 

 Prin excelenţă, serviciul de consultanţă imobiliară este un serviciu personalizat.Noi construim o relaţie de durată cu clienţii noştri, dublată şi de o strânsă legătură interumană, pentru că atunci când există un istoric al unor reuşite comune, premisele unor succese viitoare sunt şi mai mari.

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.