Apartament 2 camere (a2-5)
46000 €

Apartament de vanzare pe STEFAN CEL MARE, compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, pivnita. Apartamentul are balcon, geamuri termopan, gresie faianta, se vinde complet mobilat, suprafata totala imobil este 70 mp, confort I sporit.

Localitate: SIBIU
Localizare: STEFAN CEL MARE
Numar camere: 2
Confort: 1 SPORIT
Tip: Decomandat
Etaj: 3
Suprafata mp: 70
Pret: 46000 €

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.