Casa 3 camere (c3-3)
175000 €

Casa 3 camere, baie, bucatarie mare, hol-veranda foarte mare, pivnita sub toata casa, garaj pentru 2 auto, pod mansardabil. Casa face parte din patrimoniu, cu picturi murale si usi de cristal. Intrarea pe 2 strazi. Posibilitate de privatizare, sediu firma sau casa familiala.

Proprietarul accepta si schimb cu 1-2 apartamente 2 camere + diferenta.

Localitate: SIBIU
Localizare: zona P-ta Cibin
Numar camere: 3
Confort: I
Tip: Semidecomandat
Suprafata mp: 266
Pret: 175000 €
Contact: 0755.745841

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.