GARSONIERA conf.I (a1-9)
35000 €

GARSONIERA 28mp, conf.I, et.2, zona PECO MILEA. Baie, bucatarie cu gresie-faianta, hol, balcon, centrala proprie, parchet laminat, boxa. Blocul este mansardat si izolat interior.

Localitate: SIBIU
Localizare: zona PECO MILEA
Numar camere: 1
Confort: I
Tip: Decomandat
Etaj: 2
Suprafata mp: 28
Pret: 35000 €
Pentru mai multe detalii sunati la 0269 211880 sau completati formularul de contact:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.