Inchiriez apartament la casa (ac1-2)
300 €

Inchiriez apartament la casa zona Continental, compus din: camera, bucatarie si baie modern mobilate. Suprafata totala a imobilului este de 35 mp. Imobilul se afla in zona Hotel Continental si dispune de centrala termica proprie, tamplarie geam termopan, parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si baie. Apartamentul are si o terasa de 6 mp.

Dispune de parcare comuna in curte si pivnita de 9 mp.

Localitate: SIBIU
Localizare: zona CONTINENTAL
Numar camere: 1
Confort: 1
Tip: Decomandat
Suprafata mp: 35
Pret: 300 €

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.