Teren 833mp (t-5)
70 €/mp

Teren 833mp, alaturat libere 4 parcele identice. Iesirea din Cisnadie pe DJ, spre Selimbar DN. Curentul si utilitatile sunt langa teren.

Localitate: Cisnadie DJ in lunca
Localizare: Iesire Cisnadie spre Selimbar
Tip: Extravilan; Civil
Facilitati:

Curent electric langa teren, celelalte facilitati in zona

Suprafata mp: 833
Pret: 70 €/mp
Contact: 0755.745841
Pentru mai multe detalii sunati la 0269 211880 sau completati formularul de contact:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.