INCHIRIEM Casa 4 camere. Ideal birou. (s4-1)
700 €

Spatiu de inchiriat pe BANATULUI, 4 camere, ideal pentru birou notarial, sediu firma sau locuinta. Confort sporit, toate utilitatile, camerele sunt moderne, bucatarie, baie, hol, centrala termica proprie.

Localitate: SIBIU
Localizare: Str. Banatului
Numar camere: 4
Confort: I LUX
Tip: Spatii birou
Suprafata mp: 130
Pret: 700 €

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.