Spatiu comercial Facultatea de Jurnalistica (s2-3)
40000 €

Spatiu comercial zona Orasul de Jos, constructie renovata in suprafata totala de 70 mp, acces din strada, trafic pietonal intens. Spatiul se afla in zona Facultatii de Jurnalistica. Pretabil pentru restaurant sau club. Cladirea dispune de geamuri cu tamplarie termopan, utilitati, acces prin curte pentru aprovizionare cu marfa.

Localitate: SIBIU
Localizare: Fac.de JURNALISTICA
Numar camere: 2
Confort: 1
Tip: Spatii comerciale
Suprafata mp: 70
Pret: 40000 €
Contact: 0755745843
Pentru mai multe detalii sunati la 0269 211880 sau completati formularul de contact:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Comentarii:

NOI CONSTRUIM !                    LGICONSTRUCT – impreuna cu partenerul nostru MEGA CON GRUP va pot construi casa pe care o doriti. Aveti un proiect sau puteti alege impreuna cu consultantii nostri planurile viitoarei dvs locuinte. Proiectarea, calculul costurilor, amenajarea spatiilor exterioare, toate acestea sunt servicii pe care specialistii nostri le vor face tinand cont de dorintele dvs.

         Doriti sa construiti o cladire industriala, sediul dvs de afaceri sau doar sa restaurati, sa renovati sau sa reamenajati un sediu, o locuinta? Noi suntem aici sa va ajutam !

      LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.